infoavond NLP op 30 januari in Goor en 13 februari in Delden

geplaatst in: Blog RNA coaching | 0

Heb jij je met oud&nieuw ook voorgenomen om dingen dit jaar anders te gaan doen? Bijvoorbeeld thuis of op je werk? Dan is één van onze gratis introductieavonden communicatie met NLP in Goor en Delden iets voor jou!

Je bent van harte welkom op:

dinsdag 30 januari 2018 om 19:00 uur in De Klokkenkamp, Diepenheimseweg 2 in Goor

of op

dinsdag 13 februari 2018 om 19:00 uur in Het Parochiehuis, Langestraat 79 in Delden

Denk bijvoorbeeld aan grenzen stellen, loslaten, perfectionisme, pleasen, omgaan met irritatie en weerstand, veel denken, heel hard werken, veel zorgen voor anderen. Is het tijd voor andere keuzes, nieuwe kansen of uitdagingen? Heb je behoefte aan een nieuwe impuls?

Wil je ontdekken hoe je NLP kan toepassen in jouw dagelijkse praktijk dan ben je bij ons aan het juiste adres. Tijdens deze introductieavond kom je meer te weten over NLP, hoe NLP werkt, wat je ermee kunt en wat het jou kan opleveren. Ook is er voldoende ruimte voor vragen.

Meer weten?

Wil je na de introductieavond communicatie met NLP meer weten over NLP en het daadwerkelijke kunnen toepassen? Dat kan. We verzorgen een korte cursus van 5 avonden op dinsdagavond 20 en 27 februari, 6, 13 en 20 maart. De training duurt van 19:00 tot 22:00 uur. De training wordt gegeven door Anne Marie Maalderink-Busch van Connectcci en Erna Hiddink van RNA coaching

In de cursus leer je dat je andere keuzes hebt en hoe je anders kunt gaan kiezen. Je ontwikkelt andere manieren op doen en denken waardoor er snelle effecten van veranderingen ontstaan. We geven je praktische tools en inspiratie waar jij direct mee aan de slag kan. De cursus is geschikt voor iedereen en voorkennis is niet nodig.

Nog vragen?

Heb je interesse? Laat het ons weten! Heb je eerst nog wat vragen? Bel dan met Erna Hiddink 06-22556134 of met Anne Marie Maalderink-Busch 06-13790716 . Je vraag mailen kan ook: info@RNAcoaching.nl of info@connectcci.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *