Start 5 daagse systemisch werk in september: Meld je nu aan

geplaatst in: Blog RNA coaching | 0

In onze 5 daagse over systemisch werk ontdek je hoe systemen je vormen, ondersteunen, maar soms ook belemmeren. Systemisch werk gaat ervan uit dat je wordt beïnvloed door de systemen waarvan jij deel uitmaakt. Je eigen familie is zo’n systeem, maar ook de organisatie waarbinnen je werkt, de muziekvereniging, je oude klas, je sportteam of je vriendengroep.

Binnen systemen is er balans in geven en nemen, hebben personen een rangorde ten opzichte van elkaar en heeft iedereen een plek. Systemisch werk geeft inzicht in jouw plek in een systeem en je verhouding met de anderen in dat systeem.

Je leert in onze 5 daagse hoe je systemische kennis kan inzetten in je werk en in je dagelijks leven. We werken onder andere met de Rake Vragen van Siets Bakker. Je krijgt kennis over systemisch werk, nieuwe inzichten, je leert er mee werken en je creëert bewustzijn op hoe systemen doorwerken.

Hoe we ons gedragen, wat we belangrijk vinden en wat we geloven over onszelf of de ander. Het heeft allemaal te maken met de systemen waarin we zijn opgegroeid. Drang naar vrijheid, onafhankelijkheid, keuzes maken, kwetsbaar zijn, grenzen stellen of controle houden. Dingen die helpen of misschien juist tegenwerken. Vaak zijn ze vanuit het familiesysteem onbewust meegenomen naar de huidige systemen zoals relaties, het huidige gezin en het werk. Waarom overkomt mensen elke keer hetzelfde, lukken dingen niet of is er sprake van vaste patronen? Onbewust speelt het familiesysteem een grote rol. Je krijgt het als het ware met de paplepel ingeschept.

De 5 daagse is ontwikkeld om systemisch werk vanuit de basis te ontdekken, gevoel te krijgen bij wat er in systemen speelt en de systemische kennis op een praktische manier in te zetten in je werk en in je leven. Elke dag staat een ander thema centraal. Iedereen kan meedoen en voorkennis is niet nodig.

Dag 1: Wetten van systemisch werk – Dinsdag 4 september 2018 van 14:00 tot 21:00 uur

Dag 2: Ik en mijn gezin van herkomst – Dinsdag 9 oktober 2018 van 14:00 tot 21:00 uur

Dag 3: Ik en mijn systemen – Dinsdag 6 november 2018 van 14:00 tot 21:00 uur

Dag 4: Ik en mijn huidige gezin en relaties – Dinsdag 29 januari 2019 van 14:00 tot 21:00 uur

Dag 5: Ik en mijn werk – Dinsdag 19 maart 2019 van 14:00 tot 21:00 uur

Deze 5 daagse wordt gegeven door Truus Ordelman (Havital) en Erna Hiddink (RNAcoaching) en wordt gehouden in Cultureelcentrum De Mattelier in Groenlo.

De kosten voor de 5 daagse zijn €775,00 (ex BTW). Dat is inclusief koffie/thee en een maaltijd. Het minimaal aantal deelnemers is 10 het maximum aantal deelnemers is 20 personen. Na afloop van de 5daagse ontvang je een certificaat.

Wil je meedoen of meer weten? Stuur mij dan een mail info@rnacoaching.nl of bel 06-22556134.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *