2 daagse Effectief Presenteren najaar 2018

geplaatst in: Blog RNA coaching | 0

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die weleens een presentatie geeft, een groep mensen toespreekt, rondleidingen verzorgt of les geeft. Je leert in deze 2 dagen om met zelfvertrouwen, inspirerend en doelgericht te presenteren.

Als jij het spannend vindt voor een groep te staan, jij jezelf afvraagt of je verhaal wel interessant genoeg is, je bang bent voor een black-out, je het lastig vindt om met weerstand om te gaan of de neiging hebt om te veel of te snel te praten dan is deze 2daagse workshop wat voor jou.

Data en locatie

De workshop wordt gehouden op dinsdag 2 oktober en maandag 19 november van 10:00 uur tot 17:00 uur in Cultureelcentrum de Mattelier, Mattelierstraat 19 in Groenlo.

Wat komt er aan de orde?

Je krijgt in deze workshop tools, feedback en praktische handvaten aangereikt waardoor jij beter overkomt op de groep. Je leert hoe jouw boodschap effectiever wordt, hoe jij jouw doelgroep bereikt en hoe jouw verhaal interessant blijft. Ook komt aan de orde hoe je op een goede manier omgaat met je zenuwen zodat jij je zelfverzekerder voelt voor een groep. Theorie en praktijk wisselen elkaar af waardoor je gaat ervaren wat het effect is.

Praktische informatie

Deze 2 daagse workshop wordt gegeven door Esther Vos (Vos training en coaching) en Truus Ordelman (Havital). De kosten voor deze tweedaagse workshop bedraagt €350,00 ex BTW (€ 423,50 incl. BTW). Dit bedrag is inclusief lunch, koffie en thee met wat lekkers. Het minimum aantal deelnemers is 12, het maximum is 20 personen.

Meedoen of meer weten?

De workshop wordt georganiseerd door Erna Hiddink (RNAcoaching). Heb je interesse meldt je dan aan door een mail te sturen naar info@RNAcoaching.nl. Heb je eerst nog wat vragen? Bel dan met Erna Hiddink 06-22556134. Je vraag mailen mag natuurlijk ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *