4 november infoavond Eibergen

geplaatst in: Blog RNA coaching | 0

 

 

Op maandag 4 november 2019 is er om 19:00 uur in Zalencentrum de Huve, Grotestraat 52 in Eibergen een gratis en vrijblijvende informatieavond.

Tijdens deze introductieavond kom je meer te weten over NLP, hoe NLP werkt, wat je ermee kunt en wat het jou kan opleveren. Je maakt kennis met de trainer, er is voldoende ruimte voor vragen.

Werk je met mensen, ongeacht of dit in de gezondheidszorg, de overheid, het bedrijfsleven of het onderwijs is, dan kunnen technieken uit de NLP je veel opleveren in het contact met klanten, cliënten, leerlingen en collega’s. Thuis in je rol als partner, familielid, kennis, of als ouder geeft het je inzicht in de manier waarop jij met je omgeving omgaat.

Wil je na de introductieavond communicatie met NLP meer weten over NLP en het daadwerkelijke kunnen toepassen? Dat kan. We verzorgen een korte cursus van 5 avonden op maandagavond 18 november, 25 november, 2 december, 9 december en 16 december 2019. De training duurt van 19:00 tot 22:00 uur.

In de cursus leer je dat je andere keuzes hebt en hoe je anders kunt gaan kiezen. Je krijgt inzicht in jezelf en jouw gedrag. Je ontwikkelt andere manieren op doen en denken waardoor er snelle effecten van veranderingen ontstaan. We geven je praktische tools en inspiratie waar jij direct mee aan de slag kan. De aangereikte theorie wordt direct in groepjes geoefend en ervaren. Niet denken maar doen! Leren door te ervaren.

De cursus is voor iedereen, er is geen voorkennis nodig. Communiceren doen we immers allemaal!

De kosten voor de cursus bedragen €300,00 voor particulieren. Betaalt jouw werkgever de cursus dan zijn de kosten €363,00 (300 + BTW)

Wil je de gratis informatieavond op 4 november bijwonen? Stuur dan even een mail, dan weten wij hoeveel mensen er komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *