Zin in zomer

geplaatst in: Blog RNA coaching | 0

zin in zomer (Small)

Voor mij is de zomervakantie het moment om de accu weer op te laten voor de tweede helft van het jaar. Het geeft mij nieuwe energie om na de vakantie vol met mooie plannen en frisse ideeën weer aan de slag te gaan.

Toch zijn veel mensen na een paar weken het vakantiegevoel weer kwijt. Het werk is weer volop aanwezig. Met alle stress die daarbij hoort. Wat overblijft van het vakantiegevoel zijn de vakantiefoto’s, de souvenirs en de herinneringen.

Naast het vieren van vakantie kan jij de zomer ook gebruiken als reflectiemoment voor jezelf door een afspraak te maken voor zomercoaching.

Wil je meer rust en ruimte creëren in je drukke bestaan? Wil je andere keuzes maken, je grenzen kennen en deze grenzen ook stellen? Wil jij je niet meer laten leiden door de waan van de dag?

In de zomerse coachsessies staan we op een relaxte manier samen stil bij de manier waarop jij je de zaken aanpakt. Wat zijn je sterke punten, wat kan je en wat wil je ermee. Hoe zit het met je energie en wat ga je na deze zomer anders doen.

Gebruik de zomer dus niet alleen om vakantie te vieren, maar investeer ook in jezelf door meer focus aan te brengen in je leven.

Wat wordt jouw bestemming deze zomer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *