11 maart Infoavond basiscursus communicatie Groenlo

geplaatst in: Blog RNA coaching | 0

Een frisse wind door jouw denkpatronen? Anders omgaan met mensen of situaties? Bijvoorbeeld thuis of op je werk?

Denk aan grenzen stellen, loslaten, perfectionisme, pleasen, omgaan met irritatie en weerstand, veel denken, heel hard werken of veel zorgen voor anderen. Wil je opties en praktische tools om het anders te doen?

Dan is deze gratis introductieavond iets voor jou! Je bent van harte welkom op:

Op woensdag 11 maart 2020  om 19:00 uur in De Mattelier, Mattelierstraat 19 in Groenlo.

Tijdens deze gratis en vrijblijvende introductieavond kom je meer te weten over NLP, hoe NLP werkt, wat je ermee kunt en wat het jou kan opleveren. Je maakt kennis met de trainer, er is voldoende ruimte voor vragen.

Wil je na de introductieavond communicatie met NLP meer weten over NLP en het daadwerkelijke kunnen toepassen? Dat kan. We verzorgen een korte cursus van 5 avonden op woensdagavond 25 maart, 1 april, 8 april, 15 april en 22 april 2020. De training duurt van 19:00 tot 22:00 uur.

Wil je de informatieavond op 11 maart 2020 bijwonen? Stuur dan even een mail, dan weten wij hoeveel mensen er komen.

Meer info vind je onder het tabblad “cursus”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *