Matrixmethodedag op 14 november

geplaatst in: Blog RNA coaching | 0

 

Wil jij ook een minder vol hoofd? Wil je alles wat je geleerd hebt en moet onthouden goed terug kunnen vinden? Wil je een einde maken aan alle drukke denkprocessen in je hoofd? Wil je meer tijd en ruimte hebben om leuke dingen te doen zonder dat je hoofd overloopt?

Dat kan met behulp van de Matrixmethode!

matrixmethodefoto
Op zaterdag 14 november van 9:30 tot 17:00 uur in Fort Bronsbergen te Zutphen geeft Truus Ordelman van Havital een workshop over de Matrixmethode.

Je leert deze dag wat de Matrixmethode is, hoe het model werkt en hoe je het kunt toepassen. Met behulp van de Matrixmethode kan ieder op zijn eigen unieke manier opnieuw structuur aanbrengen in zijn of haar hoofd. Hierdoor ontstaat rust, balans en ruimte voor nieuwe dingen.

Wil je een opgeruimd hoofd en de matrixmethode ontdekken? Meld je dan aan op www.havital.nl. De kosten bedragen €160,00 incl. lunch, koffie en thee. Deze themadag is speciaal gericht op (oud)cursisten van Havital/Vos TC en professionals uit het onderwijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *