Voor alle vrouwen

geplaatst in: Blog RNA coaching | 0

wonderwoman

Zet jij je hard in of zet jij je hart in? Waar ligt je verlangen?

Op 4 en 5 maart geven Truus Ordelman (Havital) en Esther Vos (Vos TC) een 2 daagse vrouwenworkshop in het boothuis van Villa Welgelegen in Groenlo. Een paar dagen helemaal voor jou als vrouw.

Tijdens deze workshop ga je ont-dekken wat belangrijk is voor jou. Voor jezelf als mens, en misschien wel samen met je moeder, dochter, zus, collega of vriendin. Wat zijn jouw doelen? Wat wil jij bereiken en wat zou je het liefst willen ont-wikkelen? Kom deze twee dagen weer in contact met je bron en van daaruit met je eigen kracht! De workshop geeft energie, inspiratie en vertrouwen voor in je privésituatie en in je werk!

Tijdens de vrouwenworkshop gaan we werken met NLP (communicatie en gedrag), meditatie, lichaamswerk (ademhaling, ontspanning en beweging) en systemisch werk (patronen uit familiesystemen). Deze 2-daagse workshop is geschikt voor alle vrouwen, jong of oud. De maximale groepsgrootte is 35 vrouwen. De kosten voor deze workshop zijn € 300,00 dit is inclusief diner/lunch, koffie, thee, fruit en snoeperij.

De workshop vindt plaats op vrijdag 4 maart van 14 tot 21 uur en zaterdag 5 maart van 10 tot 17 uur.

Wil jij een paar dagen tijd voor jezelf en goed voor jezelf zorgen? Meld je dan aan op www.havital.nl of op www.vostc.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *