Workshops op gezondheidsevent

geplaatst in: Blog RNA coaching | 0

gezondheidsevent (Small) (2)

 

Op zondag 20 maart 2016 is het Gezondheids Event Oost Gelre in Cultureel Centrum de Bron te Groenlo. Het Gezondheids Event is van 11.00 uur – 16.00 uur.

Samen met Truus Ordelman (Havital) en Anne Marie Maalderink Busch (Connect Coaching & Intervisiebegeleiding) ben ik aanwezig om uitleg geven over cursussen en coaching.

Werkstress, een druk gezinsleven, slecht slapen, weinig energie en een kort lontje. Een mug wordt al snel een olifant met een ruzie tot gevolg. We kennen allemaal de momenten dat het even niet lukt. Dat je niet goed in je vel zit. Op die momenten ben jij de enige die daar iets in kan veranderen. Jij kan besluiten iets anders te doen, te besluiten en te geloven.

Dus…. Wil jij beter voor jezelf zorgen? Wil jij minder stress en meer rust? Wil jij minder onrust en meer balans in je leven? Wil jij niet meer uitgeblust zijn, maar je leven weer vol energie leven?

Kom dan op 20 maart naar onze stand en informeer naar de mogelijkheden voor het volgen van een training of persoonlijke coaching.

Wij kijken uit naar je komst en beantwoorden graag jouw vragen.

 

Tijdens het event geeft Truus twee workshops over ons werk en de methodes die wij gebruiken.

1. Voorjaarsschoonmaak in je hoofd om 13:30 uur
2. “Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg” om 14:30 uur

 

Workshop: Voorjaarsschoonmaak in je hoofd

Wanneer heb je voor het laatst een grote schoonmaak in je hoofd gehouden? Een schoon en opgeruimd huis vinden de meeste mensen erg prettig. Waarom dan niet een einde maken aan de drukte in je hoofd en tijd maken voor een opgeruimd en geordend hoofd?

Je hoofd opruimen gaat op dezelfde manier als het opruimen van je huis, maar dan via je eigen interne beleving. Wat bewaar jij allemaal in je hoofd en waar bewaar jij dat? Heb je genoeg ruimte voor nieuwe plannen of schoolvakken? Verwijder wat weg kan zodat er ruimte komt voor de dingen die jij belangrijk vindt. Met een opgeruimd hoofd kan je alles wat je hoort, ziet, en ervaart beter in je opnemen en daardoor makkelijker onthouden.

Het opruimen van je hoofd geeft rust, overzicht en ruimte. Heel handig voor volwassenen en kinderen. Deze manier van coaching is ook effectief bij faalangst, ADHD, dyslexie, angsten en concentratieproblemen.
Tijdens deze workshop hoor je van Truus Ordelman, coach en trainer bij Havital, hoe deze methode werkt en wat het voor jou of je kind kan betekenen.

 

Workshop “Als je doet wat je altijd deed krijg je wat je altijd kreeg”.

De titel van de workshop is een quote van Albert Einstein: “Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”. Ergens weet je dit al wel en toch is het goed om zo nu en dan net even dat beetje inspiratie te krijgen om nieuwe of andere dingen te gaan doen. Die inspiratie krijg je in deze workshop.

Tijdens deze workshop laat Truus Ordelman, trainer en coach bij Havital, je zien, horen én ervaren hoe jij andere keuzes kan maken. Ze gebruikt hiervoor technieken uit de NLP. Je krijgt naast praktische handvaten ook een goede indruk van wat NLP is en wat NLP voor jou zou kunnen betekenen.

Dus…. Wil jij beter voor jezelf zorgen? Wil jij minder stress en meer rust? Wil jij minder onrust en meer balans in je leven? Wil jij niet meer uitgeblust zijn, maar je leven weer vol energie leven? Kom dan naar deze workshop! Het gaat je waardevolle inzichten en vaardigheden opleveren, zodat jij morgen dingen echt anders kan doen.

 

Wil je zeker zijn van een plek tijdens deze workshops? meldt je dan aan bij op de site van Nicole Harbers. Zij is een van de organisatoren van het gezondsheidsevent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *