Borrel bubbel bruis

geplaatst in: Blog RNA coaching | 0

borrel-bubbel-bruis

De zomervakantie is voorbij. De eerste werkweken na de vakantie zitten er alweer op. Wat ging dat enorm snel.

In de afgelopen weken heb ik in coachgesprekken, trainingen en met de filmopnames leuke en inspirerende mensen ontmoet. Daardoor ontstaan er bij mij allemaal plannen en ideeën, kansen en mogelijkheden. Ik heb al mogen ervaren dat als ik ga doen de door mij vooraf bedachte beren als sneeuw voor de zon verdwijnen. Ik ga komende tijd verder in de “doe-modus” en stop met denken en bedenken.

Over een paar weken komen de filmpjes online die we hebben opgenomen voor de Week van de opvoeding (3 t/m 9 oktober 2016). Het mooie is dat Anne Marie en ik in diezelfde week nu ook workshops mogen verzorgen op scholengemeenschap Marianum in Lichtenvoorde en Groenlo. Het één zet het ander aan. Concrete acties leiden weer tot nieuwe mogelijkheden en opties. Dit wordt de komende tijd vast en zeker vervolgd.

Het borrelt, het bubbelt en het bruist….

 

P.S. Wil jij ook stoppen met denken en daadwerkelijk in actie komen? Kiezen voor de dingen waar jij energie van krijgt? Laat je eens coachen door een ervaringsdeskundige en ontdek zelf jouw mogelijkheden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *