Basiscursus Communicatie Eibergen

geplaatst in: Blog RNA coaching | 0

hoe duidelijk is jouw boodschap (Small)

Hoe komt het dat mijn boodschap niet bij iedereen overkomt en dat mijn kinderen, partner of collega’s niet begrijpen wat ik bedoel?

Hoe komt het dat ik de goede woorden niet kan vinden?

Hoe kan ik anderen beter bereiken en misverstanden voorkomen?

Herkenbaar?  Dan is deze cursus iets voor jou! Gesprekken worden anders en jouw communicatie verloopt beter.

Op maandag 31 oktober  is er om 19:00 uur een gratis informatieavond  bij De Huve, Grotestraat 52 in Eibergen.

Je gaat in de cursus ervaren hoe jij op een ander overkomt. Hoe jij verbaal en non-verbaal een ander effect in je omgeving kunt creëren. Hoe het komt dat jouw boodschap bij de een wel en bij een ander niet goed overkomt, komt uitgebreid aan de orde. Je ontdekt wat jouw communicatiestijl is en hoe je de stijl van een ander kan herkennen, zodat je een beter resultaat hebt.

Werk je met mensen? Dan kan deze cursus je veel opleveren in het contact met klanten, patiënten, cliënten, en in de samenwerking met collega’s. Thuis in je rol als partner of als ouder geeft het je inzicht in de manier waarop jij met je omgeving omgaat. Het wordt eenvoudiger om afspraken te maken.

In 5 avonden van 19.00-22.00 uur krijg je van Anne Marie Maalderink-Busch (Connect Coaching en Intervisie) en Erna Hiddink (RNAcoaching) praktische handvatten die je meteen kunt toepassen. De cursus is voor iedereen. Voorkennis is niet nodig. De kosten bedragen €300,00 voor particulieren en €363,00 voor bedrijven.

De avonden worden gehouden op maandag 7, 14 en 21 en 28 november 2016 en 12 december 2016. Hieraan voorafgaand houden Anne Marie en Erna op maandag 31 oktober om 19.00 uur een gratis en vrijblijvende informatieavond bij de Huve, Grotestraat 52,7151 BD Eibergen.

Wil je de informatie avond bijwonen? Dan stellen wij aanmelding op prijs! Aanmelden kan via: info@connectcci.nl  of info@RNAcoaching.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *