Soms word ik er zóóó moe van….

geplaatst in: Blog RNA coaching | 0

soms-word-ik-er-zoo-moe-van

….van mijn werk,

van mijn schoonmoeder,

van mijn kinderen

van mijn partner……

Herken je dat gevoel?

Dat je het probeert uit te leggen en goed te organiseren. Dat je er hard voor werkt, het goed regelt en duidelijke afspraken maakt (…tenminste dat dacht jij…..). Het resultaat is compleet anders. Jouw goede bedoelingen werken averechts, leiden tot niets en jij ergert je groen en geel.

Wil jij ook:

Minder verlies van energie, sneller resultaat, betere afspraken, leukere gesprekken én alle zaken op een rijtje?

In onze cursus Communicatie leer je aan welke knoppen je kunt draaien, het stellen van de juiste vragen en aansluiten bij de ander voor een maximaal effect.

Je gaat ervaren hoe jij op een ander overkomt. Hoe jij verbaal en non-verbaal een ander effect in je omgeving kunt creëren. Je ontdekt wat jouw communicatiestijl is en hoe je de stijl van een ander kan herkennen, zodat je een beter resultaat hebt.

Op maandag 31 oktober  is er om 19:00 uur een gratis informatieavond  bij De Huve, Grotestraat 52 in Eibergen.

Werk je met mensen? Dan kan deze cursus je veel opleveren in het contact met klanten, patiënten, cliënten, en in de samenwerking met collega’s. Thuis in je rol als partner, familielid, kennis, of als ouder geeft het je inzicht in de manier waarop jij met je omgeving omgaat. Het wordt eenvoudiger om afspraken te maken.

In 5 avonden van 19.00-22.00 uur krijg je van Anne Marie Maalderink-Busch (Connect Coaching en Intervisie) en Erna Hiddink (RNAcoaching) praktische handvatten die je meteen kunt toepassen. De cursus is voor iedereen. Voorkennis is niet nodig.  De kosten bedragen €300,00 voor particulieren en €363,00 voor bedrijven.

De avonden worden gehouden op maandag 7, 14 en 21 en 28 november 2016 en 12 december 2016. Hieraan voorafgaand houden Anne Marie en Erna op maandag 31 oktober om 19.00 uur een gratis en vrijblijvende informatieavond bij de Huve, Grotestraat 52,7151 BD Eibergen.

Wel graag aanmelding vooraf: info@connectcci.nl of info@RNAcoaching.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *