Kerststress

geplaatst in: Blog RNA coaching | 0

 

Ook druk bezig om de laatste klussen af te handelen? Opruimen? Voorbereidingen treffen? Je takenlijstje aan het afvinken, je e-mailbox opschonen om volgende week echt even kerstvakantie te hebben?

Als ik nu naar mijn to-do lijst kijk, zijn er nog wat dingen die ik vandaag en morgen wil afronden. En ik ben best een beetje trots op mezelf als ik mijn werkzaamheden vanaf morgen opgeruimd met vakantie stuur.

Als ik wat verder kijk, gaat het helemaal niet zozeer om al die werkzaamheden die ik wil afronden. Het is niet het to-do lijstje dat leeg moet.

Het is mijn hoofd dat ruimte nodig heeft. Het is te vol. Niet alleen van informatie, to-dootjes, losse eindjes van projecten en niet afgehandelde acties. Mijn hoofd is ook vol van gedachtenspinsels voor de toekomst, maar vol met angsten en zorgen.

Het is dus niet alleen de fysieke ‘chaos’. Het is ook mijn eigen harde schijf waar losse flodders rondzwerven. Het is een soort ruis op mijn interne lijn. Ik heb dan het gevoel “out of control” te zijn.

Heb jij ook dit gevoel? En ben je op zoek naar ruimte in je hoofd?

In mijn opleiding tot MatriXcoach heb ik geleerd hoe ik jouw en mijn eigen hoofd kan opruimen. Door dit toe te passen krijg ik weer de regie over mijn eigen hoofd. Er ontstaat rust, overzicht en ruimte.

Wat bewaar jij allemaal in je hoofd? Heb jij genoeg ruimte voor nieuwe plannen? Verwijder wat weg kan, zodat er ruimte komt voor dingen die jij belangrijk vindt. Kom weer toe aan jezelf!

Tijdens een sessie “hoofd opruimen” begeleid ik jou bij het opruimen van je hoofd. Alle onderwerpen krijgen hun eigen plek. Hierdoor kan jij informatie handig en snel terug kan vinden. Hierdoor ontstaat ruimte en rust in je hoofd waardoor je het overzicht terug krijgt.

Het opruimen van je hoofd geeft rust, overzicht en ruimte voor nieuwe ideeën. Heel handig voor volwassenen en kinderen.

Wil je met een rustig hoofd zonder gedoe een frisse start maken in het nieuwe jaar? Maak dan nu een afspraak voor begin januari.

Ik ga komende week, zonder kerststress, genieten van mijn vrije week.

Even niets, heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *