Rust, orde en ont-stressen in top 10

geplaatst in: Blog RNA coaching | 0

In de top 10 van goede voornemens staan dit jaar: alles op orde krijgen (10), ont-stressen (5) en als nummer 1 meer rust (1).

Is één van deze 3 voornemens ook een van jouw goede voornemens? Dan kan jij dit jaar goed beginnen. Ga er concreet en effectief mee aan de slag.

Om rust en overzicht te creëren moet je hoofd wel een beetje meewerken. Gevoel van drukte, stress en chaos hebben te maken met je brein. Vaak zit je hoofd vol met meerdere dingen die gebeuren, die zijn gebeurd of nog moeten gebeuren. Druk, druk, druk met van alles en nog wat meer. Je hebt dan het gevoel “out of control” te zijn en je komt eerder in het rood.

Jij kan zelf rust in je brein creëren. Dit kan door je hoofd op te ruimen. Je creëert dan ook in je dagelijks leven meer rust en overzicht en je hebt minder stress. Met behulp van de MatriXmethode ontdek en ontwikkel jij jouw eigen oplossing. Jij wordt regisseur over je eigen hoofd.

Wil jij in de eerste weken van het nieuwe jaar al één van je goede voornemens in de praktijk brengen én er de rest van het jaar gemak van hebben? Maak dan een afspraak voor een sessie hoofdopruimen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *