Cursus Effectief communiceren met NLP

geplaatst in: Blog RNA coaching | 0

In de cursus “Effectief communiceren met NLP” leer je mensen beter begrijpen en aanvoelen. Je ontdekt jouw communicatiestijl en je leert de communicatiestijl van anderen herkennen. Je kunt hierdoor beter aansluiten bij de mensen waar je mee samenwerkt en samenleeft. Het contact verloopt prettiger, gemakkelijker, het voelt vertrouwd en je krijgt meer effect en resultaat.

Kom naar de gratis en vrijblijvende informatieavond op woensdag 25 januari 19:00 uur bij het Stadshuus Markt 3 in Lochem. We stellen het op prijs als je je aanmeldt.

In de cursus krijg je van Anne Marie Maalderink-Busch (Connect Coaching &Intervisie) en Erna Hiddink (RNAcoaching) praktische handvatten die je meteen kunt toepassen. Je gaat ervaren hoe jij overkomt op een ander en hoe jij een ander effect in jouw omgeving kunt creëren. Hoe het komt dat jouw boodschap bij de een wel en bij een ander niet goed overkomt, komt uitgebreid aan de orde.

Meer effect thuis en op je werk!

De cursus is  5 avonden en wordt gehouden op woensdag 1, 8 en 15 februari  en 8 en 15 maart 2017 van 19:00 tot 22:00 uur.

Voorkennis is niet nodig. De kosten bedragen €300,00 voor particulieren en €363,00 voor bedrijven.

Wil je meer informatie of heb je interesse? Neem dan contact op met Anne Marie of Erna.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *