Festival Lokaal Lochem

geplaatst in: Blog RNA coaching | 0

Op 5 april werd in de lochemse schouwburg het onderwijsevent Festival Lokaal georganiseerd voor professionals uit het onderwijs en de kinderopvang. Het thema was “Geluk”.

Het onderwijs-event bestaat uit een inspiratiemarkt voor kennis delen, halen en maken en keuze uit 20 Jump In workshops.

Er waren twee interessante lezingen. Anke Appel van de Gelukskoffer vertelde over hoe je kinderen kennis kunt laten maken met persoonlijk leiderschap en regie kunt geven op hun eigen geluk. De lezing van Neurowetenschapper Sandra van Aalderen had als onderwerp Set your mind en ging over het verschil tussen een fixed en growth mindset.

Samen met Truus Ordelman van Havital was ik op de Inspiratiemarkt aanwezig om onze kennis over de MatriXmethode te delen. Hoe geef je kinderen zelf de regie, hoe kan je angsten neutraliseren, meer focus en betere concentratie, waardoor ze de lesstof makkelijker kunnen terughalen en daardoor hogere cijfers kunnen behalen.

Het was een geslaagde middag vol inspiratie en interessante ontmoetingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *