Wat leer jij van Boer zoekt Vrouw?

geplaatst in: Blog RNA coaching | 0Heb jij ook Boer zoekt Vrouw gekeken? En net als velen met verwondering geluisterd en gekeken naar de soms tenenkrommende gesprekken tussen de boeren en hun gasten?

De onhandig geformuleerde vragen van Olke en de non-verbale reacties van “zijn” dames?
David, de boer uit Roemenië die maar geen keus kon maken?
Mark uit Zambia, zijn verwarring, wat moest hij in vredesnaam vragen aan al die dames in zijn huis?
De horkerige Riks?
Vond jij Herman uit Frankrijk ook zo schattig?

Wat maakt Boer zoekt Vrouw zo boeiend?
Het zijn normale alledaagse gesprekken waar we op een afstandje naar kunnen kijken, we horen en ervaren wat er gebeurt in die scènes.
Toch zul je ook vaak de situaties op het erf herkennen. Al is het soms de uitvergrote vorm van ons eigen dagelijks leven. Het blijft televisie.

Alledaags, want in ons eigen leven komen dit soort situaties ook veel voor: thuis, in sociale situaties en op je werk. Je communiceert altijd en overal! Herken jij de gesprekken die niet lekker lopen, kinderen die jou niet goed begrijpen, non-verbale reacties die je van slag maken of die lastige klant die over je grens gaat?

Wil jij ook leren hoe dit makkelijker kan?
Meer ontspannen en effectiever een gesprek of overleg aangaan?
Duidelijk maken wat je wilt en de goede woorden gebruiken?

Dat is te leren! In een cursus van 5 avonden laten we je ervaren wat jouw communicatiestijl is, hoe je de stijl van een ander kunt herkennen. Hoe je andere vragen kan stellen en heel scherp kunt waarnemen.

Ben je vrijgezel en heb je het plan om mee te doen met BZV? Gun ons kijkers de lol en doe niet mee met deze cursus.

Voor alle anderen, welk beroep of relatiestatus je ook hebt: bij de Basiscursus Communicatie NLP ga je ervaren hoe jij op een ander overkomt. Hoe jij verbaal en non-verbaal een ander effect in je omgeving kunt creëren. Hoe het komt dat jouw boodschap bij de een wel en bij een ander niet goed overkomt, komt uitgebreid aan de orde.

Meer weten?
Op 31 mei geven we in Ruurlo een informatieavond, bij de Sprankel. We starten om 19.00uur. Daarin vertellen we je meer over de inhoud van de training en beantwoorden graag je vragen!

Vele ondernemers, boeren, vrijgezellen, mensen uit de zorg en het onderwijs, ouders en vrijwilligers hebben deze cursus al gevolgd.
De Basiscursus start op 7, 14, 21 28 juni en 5 juli om 19:00 uur.

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem contact op met:

Anne Marie Maalderink-Busch
info@connectcci.nl
06-13790716
www.connectcci.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *