Hocus Pocus iedereen kan toveren

geplaatst in: Blog RNA coaching | 0

RNA coaching hocus pocus iedereen kan toveren

K3 zingt het en wij doen het. Wij toveren allemaal de hele dag. Niet met een eitje, de rijst van Lassie of met de goocheldoos uit de speelgoedwinkel, maar met hoe wij de wereld om ons heen beleven.

Wij zien, horen en ervaren de dingen om ons heen niet zoals ze werkelijk zijn, maar we zien, horen en ervaren de dingen zoals wij zijn.

Neem bijvoorbeeld het begrip “tijd”. Je zou zeggen een kwartier is een kwartier. Dat is hetzelfde als 15 minuten of 900 seconden. Een vast gegeven. Toch is het ene kwartier het andere niet.

Een kwartier bij de tandarts in de stoel duurt veel langer dan een kwartier op een gezellige avond met vrienden. Het kwartier tot de deadline verstrijkt, is toch echt korter dan het kwartier in de file.

Dat het ene kwartier veel langer of korter duurt dan het andere kwartier heeft te maken met jouw beleving van de situatie. Het is hoe jij er mee omgaat en dat geldt ook voor heel veel andere dingen.

Beleving heeft te maken met jouw herinneringen aan mensen of situaties, met de besluiten die je hebt genomen over jezelf of met programma’s die je hebt meegenomen uit je gezin van herkomst.

Als dit tussen jou en je doel staat, het stress oplevert en niet meer helpend is, kun je besluiten om jouw vaste gewoonten, oude besluiten en ingesleten programma’s te heroverwegen.

Dus wil jij iets anders? Doe dan iets anders en gebruik je eigen toverkracht.

Wil je dit, maar weet je nog niet goed hoe jij jouw toverkracht op een andere manier kunt aanspreken? Ik help je graag een eindje op weg.

 

P.S. In de afbeelding zit ook wat toverkracht verstopt: Zie jij pilaren of mensen?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *