Introductieavond communicatie met NLP

geplaatst in: Blog RNA coaching | 0

Op woensdag 13 september 2017 is er van 19:00 tot 20:30 uur in Wijkgebouw de Koppel in Borculo de gratis introductieavond Communicatie met NLP. Tijdens deze avond gaan we in op wat NLP nu precies is, wat je er mee kan en hoe je het kunt toepassen in je eigen leven.

Denk aan grenzen stellen, loslaten, perfectionisme, pleasen, omgaan met weerstand, veel denken, heel hard werken, veel zorgen voor anderen. Is het tijd voor andere keuzes, nieuwe kansen of uitdagingen? Heb je behoefte aan een nieuwe impuls?

Welke motivatie je ook hebt, de praktische NLP kennis draagt bij aan jouw zelfontwikkeling. Op professioneel vlak kun je het inzetten en ook in je thuissituatie is het erg handig.

Wil je na deze introductieavond meer weten? Dat kan. We verzorgen een korte cursus communicatie NLP van 5 avonden op woensdagavond 27 september, 4 oktober, 11 oktober, 25 oktober en 1 november in wijkgebouw de Koppel Koningin Julianastraat 37 in Borculo. De cursus communicatie NLP duurt van 19:00 tot 22:00 uur en wordt gegeven door Anne Marie Maalderink-Busch van Connect Coaching en Intervisie en Erna Hiddink van RNA coaching.

De cursus communicatie NLP is een kennismakingscursus NLP. In de cursus ga je ervaren hoe communicatie werkt. Je gaat de wijze waarop mensen communiceren herkennen en leren hoe je hierbij kan aansluiten. Hierdoor krijg je eenvoudiger de juiste informatie en kan je beter jouw informatie overbrengen. Je leert op dezelfde golflengte te gaan zitten als je gesprekspartner, zodat je boodschap helder overkomt. Ook leer je feedback geven en ontvangen. Bovendien word je je bewust hoe je zonder oordeel met jezelf en de ander om kunt gaan. Dit alles gaat er voor zorgen dat je beter in contact komt met jezelf en je omgeving.

Werk je met mensen, ongeacht of dit in de gezondheidszorg, de overheid, het bedrijfsleven of het onderwijs is, dan kan deze cursus je veel opleveren in het contact met klanten, cliënten, leerlingen en collega’s. Thuis in je rol als partner, familielid, kennis ,of als ouder geeft het je inzicht in de manier waarop jij met je omgeving omgaat.

In deze cursus communicatie NLP leer je dat je andere keuzes hebt en hoe je anders kunt gaan kiezen. Je krijgt inzicht in jezelf en jouw gedrag. Je ontwikkelt andere manieren op doen en denken waardoor er snelle effecten van veranderingen ontstaan. We geven je praktische tools en inspiratie waar jij thuis of op je werk direct mee aan de slag kan. De training is geschikt voor iedereen en wordt afgerond met een certificaat.

Heb je interesse? Laat het ons weten! Heb je eerst nog wat vragen? Bel dan met Erna Hiddink 06-22556134 of stel je vraag in een mail naar info@rnacoaching.nl

cursus communicatie NLP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *