rna coaching ontploffende ouders

 

Ben jij tussen de 16 en 20 jaar, en geïnteresseerd in communicatie?

Wil je beter begrijpen waardoor je ouders soms ontploffen?
Of waarom jouw vraag door de docent niet wordt begrepen?
Waarom het zo ingewikkeld kan zijn om afspraken te maken met vrienden of klasgenoten?

En..…wil je ervaren hoe het is wanneer het wél werkt?

Wij hebben een communicatietraining speciaal voor jongeren gemaakt. Geen rollenspellen, niet speels of schools.Wel actief en erg bruikbaar voor jou, op school, thuis, op je werk of stage.

 

Wie zijn wij?
Erna Hiddink 40 jaar, o.a. coach en trainer, werkt bij de gemeente weet veel van samenwerking en teams, is zelf puber geweest en kan onnozele vragen stellen.

Anne Marie Maalderink Busch 47 jaar, o.a. coach, trainer en stagebegeleider, werkt bij de huisartsenpost moeder van bijna 3 pubers en kan erg goed in alle valkuilen stappen.Wil je meer weten over Anne Marie kijk dan op haar site ConnectCCI.

 

Wil je meedoen, of meer weten?
Mail, app, kijk op Facebook ,stuur een brief of bel ons gewoon! Dan zoeken wij bij voldoende aanmeldingen een passende datum.

 

Talie Wijlens van Jongerenwerk Mazzel heeft ons gevraagd mee te denken voor een tweetal video’s op de website van de gemeente Oost Gelre in het kader van de week van de opvoeding.

Het thema van de video’s is de communicatie tussen ouders en hun kinderen, hoe het soms – hoe goed bedoeld ook- mis kan gaan.

Wij hebben aan ons netwerk van jongeren en ouders gevraagd om lastige en leuke situaties te delen. Samen met de jongeren, ouders en Talie Wijlens van Mazzel hebben we de meest aansprekende scenario’s omgezet in 2 hilarische korte films. Deze video’s zijn vervolgens door Talie samen met en door de jongeren gemaakt (klik op deze link om te zien hoe het er behind the scenes aan toe ging. Wat zijn do’s en dont’s bij het communiceren tussen ouders en pubers? Deze video’s geven je tips over hoe je het beste kan omgaan met je puber of met je ouder.