Loopbaan en talentcoach

geplaatst in: Blog RNA coaching | 0

Op 16 juni heb ik digitaal mijn certificaat loopbaan- en talentcoach in ontvangst genomen. De opleiders hadden een leuke online afsluiting georganiseerd van deze super interessante leergang bij Windesheim. Een leergang vol mooie werkvormen, fijne medestudenten en interessante invalshoeken. Ook heb ik mijn coachvaardigheden nog verder kunnen ontwikkelen.

Wil jij ontdekken hoe jij meer energie uit je werk kunt halen of hoe jij jouw talenten nog beter kan inzetten? Of misschien loop je wel vast in je werk of studie en wil je eens sparren over jouw loopbaan en wat echt bij je past? Wil je inzicht in de (verborgen) talenten en kwaliteiten die in jouw team aanwezig zijn? Neem dan eens vrijblijvend contact met mij op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *