Voor iedereen die de lat voor zichzelf hoog legt… zichzelf af en toe voorbij loopt… graag meer balans wil… en nu even voor zichzelf kiest….is er de coachsessie: Kies voor jezelf!

Is de  “Kies voor jezelf” coachsessie iets voor jou?
  • Stel jij hoge eisen aan jezelf en jouw omgeving?
  • Maak jij het soms erg ingewikkeld voor jezelf?
  • Mis je plezier en ervaar je een energielek?
  • Vraag jij je wel eens af of jij alles uit het leven haalt?
  • Lijken anderen géén rekening te houden met jou, terwijl jij dat andersom wel doet?
  • Kom je op sommige dagen niet meer aan jezelf toe, omdat het zo druk is?

Dan kan deze coachsessie jou helpen om jouw energie weer in te zetten voor je eigen persoonlijke geluk!

Hoe werkt het?

In 3 sessies van 1 uur mag je even helemaal op jezelf focussen. Jij gaat leren om belemmerende ideeën, gedachten en blokkades los te laten of te transformeren. In de eerste sessie krijg je inzicht in jouw manier van denken en handelen. Van daaruit ga je in de 2 volgende sessies aan de slag met de onderwerpen die jij wilt aanpakken.

Wat levert het op?

Al na één sessie voel je rust. Je gaat ervaren hoe het is om voor jezelf te kiezen en hoe jij je plek kunt innemen zonder een ander tekort te doen. Oude overtuigingen en gedragingen maken plaats voor positieve gedachten. Boosheid, angst, verdriet of teleurstelling bepalen niet langer hoe jij je voelt. Je kan milder naar jezelf en jouw omgeving zijn. Het resultaat is meer energie en meer plezier. Je staat met meer zelfvertrouwen in het dagelijks leven; je straalt weer energie uit!

Wat kost het?

Deze investering in jezelf, in jouw persoonlijke geluk kost €200,00 (incl. BTW)  en bestaat uit 3 coachsessies van 1 uur. Doe jezelf een plezier en zeg “Ja!” tegen dit cadeau aan jezelf.