RNA coaching workshop

Elke workshop kenmerkt zich door de afwisseling van theorie en praktijk. De theorie wordt direct in de praktijk gebracht en er is veel ruimte voor eigen inbreng. Je gaat dus veel doen en ervaren, waardoor je het geleerde na de workshop gelijk thuis of op je werk kan toepassen. Lekker concreet en effectief aan de slag.

Workshop: Teamcommunicatie

Communicatie speelt in het werk een grote rol. Communicatie binnen een team of bedrijf, als collega’s onderling, met adviseurs, met klanten en opdrachtgevers.
Om het werk op een goede manier uit te voeren, goed contact met de klant te hebben en die belangrijke opdracht te krijgen is een goede communicatie belangrijk en noodzakelijk. Wat is de vraag? Wat heeft de ander nodig? Word ik goed begrepen? Komt mijn boodschap over? Hoe effectiever de communicatie, hoe beter de bedrijfsresultaten en de teamspirit.

Als medewerkers zich bewust zijn van het effect van hun eigen communicatie en weten hoe ze kunnen aansluiten bij de communicatie van een ander, dan is het mogelijk om anders naar zichzelf en de omgeving te gaan kijken en luisteren. Het resultaat is een beter contact met de ander. Wat is er dan allemaal mogelijk?

Jullie gaan de kunst van het samenwerken ontdekken. Met een aantal eenvoudige (maar krachtige!) communicatie uitgangspunten helpen wij om de samenwerking binnen jullie team meer te laten stromen.

Onze inzet is gericht op vertrouwen en samenwerking. In ons werk kiezen wij voor leren door ervaren. Na een (korte) inleiding in de theorie gaan we vooral doen! Praktisch en effectief aan de slag, met als doel het beste uit jullie team naar voren halen.

We maken de offerte, net als de inhoud op maat, waardoor deze workshop helemaal bij jullie specifieke vraag past.

Workshop: Meer Focus en grip op je leven

Hoe zou het zijn als je meer rust zou hebben, beter kan focussen en minder drukte en stress zou ervaren?

Dat jouw gedachten niet langer met jou op de loop gaan?

Dat jij je hoofd leeg zou kunnen maken waar en wanneer je maar wil.

Dat malende gedachten verleden tijd zijn en je lekker in kan slapen.

Dat je minder afleiding ervaart en je beter kan concentreren.

Dat je hoofd niet meer overloopt en jij de regie hebt.

Wil jij ook een einde maken aan alle drukke denkprocessen in jouw hoofd? Meer tijd en ruimte ervaren om leuke dingen te doen zonder dat je hoofd overloopt? Dan is deze workshop wat voor jou! Je ervaart zelf hoe het is om de regie te krijgen over je eigen hoofd en hoe je effectief kan omgaan met stress, drukte en gedoe.

Je leert een snelle en doeltreffende techniek om meer rust en overzicht in je hoofd te krijgen. Je ontdekt hoe jouw hoofd werkt en hoe je informatie doeltreffender kunt opslaan én kunt onthouden. Dit geeft je meer rust en overzicht. Je brengt structuur aan in je hoofd. Wat wil je kwijt? Wat kan handiger? Je leert hoe jij jouw hoofd, ook in drukke tijden, regelmatig leeg kan maken om zo ruimte te creëren voor meer ontspanning.

De workshop duurt 3,5 uur en is voor iedereen. Voorkennis is niet nodig.

Wil jij binnen je bedrijf of team ook een workshop? Neem dan contact met ons op. We komen graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Workshop Kernkwadranten: Aan de hand van kwaliteiten en uitdagingen naar je kern

Wil jij je zelfkennis vergroten, waardoor de samenwerking en communicatie met anderen verbetert en eenvoudiger wordt?

Weet jij van jezelf wat jouw kernkwaliteiten zijn? Wat maakt jou uniek? Waar ben je goed in en waar ligt je uitdaging? Wist jij dat jouw kwaliteit ook een valkuil kent?

Kennis over jouw kwaliteiten en uitdagingen is erg belangrijk. Deze workshop helpt jou hierbij. Je wordt stap voor stap meegenomen op een boeiende reis naar jouw kern.

De workshop wordt gegeven naar het model van de kernkwadranten van Daniel Ofman. We combineren dit model met technieken uit de NLP en het systemisch werken. In de workshop wisselen theorie en praktijk elkaar af, zodat je het niet alleen begrijpt maar ook daadwerkelijk voelt en ervaart waar het voor jou echt om gaat.

Deze workshop duurt een dag. We maken de offerte en de inhoud van de workshop op maat, zodat deze helemaal bij jullie specifieke vraag past

Wil jij binnen je bedrijf of team ook een workshop? Neem dan contact met ons op. We komen graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Workshop: Spaart u ook zegeltjes?

Zegeltjes sparen. We doen het allemaal. Niet de fysieke zegeltjes of de digitale spaarpunten, maar de zegeltjes in communicatie. Zeg jij altijd wat je vindt? Of spaar jij ook zegels. Wat gebeurt er als het spaarvel vol is?

In deze workshop ga je hier mee aan slag. Hoe komt het dat jij reageert zoals jij reageert? Welke zegels spaar jij? Je krijgt inzicht krijgen in jouw functioneren en dat van anderen. De interactie tussen personen komt uitgebreid aan de orde. Je zult ontdekken dat je je eigen communicatie gericht kunt aanpassen en dat je daarmee een heel ander resultaat krijgt dan wat je gewend bent. Zegeltjes sparen blijkt helemaal niet nodig te zijn.

Deze workshop duurt een dag. We maken de offerte en de inhoud van de workshop op maat, zodat deze helemaal bij jullie specifieke vraag past. Heb je interesse? Neem dan contact op. We komen graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.