De vervolg 6 daagse is het vervolg op de 6 daagse. In de vervolg 6-daagse draait het allemaal om Verbinding. Verbinding met jezelf, met je omgeving en met alle systemen, waarvan jij onderdeel bent.

Wat komt er aan de orde?

Met behulp van systemisch werk ga je ervaren hoe jij in verbinding bent met de systemen waar jij deel van uitmaakt. Bij systemisch werk maken we gebruik van grote en kleine opstellingen. Een opstelling maakt patronen zichtbaar, waar je mogelijk in verstrikt bent geraakt en die je nu in je huidige leven belemmeren. Je krijgt nieuwe inzichten en handvatten ten aanzien van je gevoel en gedrag in het hier en nu.

Met behulp van de Transactionele Analyse ga je ontdekken hoe het komt dat je steeds opnieuw belandt in een bepaald gedrag. Wat maakt dat je bij bepaalde personen telkens weer in een kinderlijker gedrag schiet dan je zou willen? Of juist steeds weer de neiging hebt om de ouderrol op je te nemen?
De ouder-, volwassen- en kindrollen komen aan de orde, die helder maken wat er gebeurt tussen jou en de ander. Je leert hoe je een andere positie kunt innemen, lastige situaties kunt doorbreken en veranderen. Je onderzoekt daarnaast je script, jouw levensplan over hoe jij in deze wereld staat en ervoor zorgt dat je steeds weer doet wat je doet.

Ook zullen we aandacht besteden aan lichaamswerk. Als je je vrij wilt voelen, moet je eerst begrijpen wat je gevangen houdt. Door middel van lichaamswerk word je je hiervan bewust. Met gerichte oefeningen ontdek je wat jouw lichaam je te vertellen heeft. Door anders te ademen en te bewegen, wordt je lichaam ‘wakker’, zodat je levensenergie weer vrij kan stromen.
We zullen bovengenoemde thema’s ondersteunen met bekende en nieuwe handvatten vanuit NLP.

Data en locatie

De vervolg 6 daagse wordt gegeven op dinsdagen en woensdagen van 13.00 uur tot 20.00 uur en worden gehouden in De Mattelier, Mattelierstraat 9 in Groenlo.

In het najaar van 2023 start de volgende vervolg 6 daagse

Praktische informatie

De kosten voor deze vervolg 6 daagse bedragen €1050,00 (incl BTW) voor particulieren. Voor bedrijven € 1.270,50 ( € 1050,00 + 21% BTW). De 6 daagse wordt gegeven door Truus Ordelman en Erna Hiddink (RNA coaching). Dit bedrag is inclusief materiaal, diner, koffie en thee met wat lekkers.

Meedoen of meer weten?

Heb je interesse, heb je een vraag of wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe data? Stuur dan een mail of bel ons even.  Erna Hiddink (06 22556134).