RNA coaching wat is het effect van jouw communicatie?

Cursus Communicatie NLP

Je leert tijdens de cursus communicatie NLP anders naar jezelf en je omgeving kijken en luisteren. Je leert hoe het komt dat je doet wat je doet en hoe je dit anders kunt gaan doen als je er niet meer blij mee bent. Bijvoorbeeld thuis of op je werk. Denk aan grenzen stellen, loslaten, perfectionisme, pleasen, omgaan met irritatie en weerstand, veel denken, heel hard werken, veel zorgen voor anderen. Door je bewust te worden van het effect van jouw communicatie, kun je veranderingen aanbrengen zodat je andere effecten van jouw omgeving krijgt. 

De cursus communicatie NLP is een kennismakingscursus NLP. In de cursus ga je ervaren hoe communicatie werkt. Je gaat de wijze waarop mensen communiceren herkennen en leren hoe je hierbij kan aansluiten. Hierdoor krijg je eenvoudiger de juiste informatie en kan je beter jouw informatie overbrengen. Je leert op dezelfde golflengte te gaan zitten als je gesprekspartner, zodat jouw boodschap helder overkomt. Ook leer je feedback geven en ontvangen. Bovendien word je je bewust hoe je zonder oordeel met jezelf en de ander om kunt gaan. Dit alles gaat er voor zorgen dat je beter in contact komt met jezelf en je omgeving.

Werk je met mensen, ongeacht of dit in de gezondheidszorg, de overheid, het bedrijfsleven of het onderwijs is, dan kan deze cursus je veel opleveren in het contact met klanten, cliënten, leerlingen en collega’s. Thuis in je rol als partner, familielid, kennis, of als ouder geeft het je inzicht in de manier waarop jij met je omgeving omgaat.

In de cursus leer je dat je andere keuzes hebt en hoe je anders kunt gaan kiezen. Je krijgt inzicht in jezelf en jouw gedrag. Je ontwikkelt andere manieren op doen en denken waardoor er snelle effecten van veranderingen ontstaan. We geven je praktische tools en inspiratie waar jij direct mee aan de slag kan. De aangereikte theorie wordt direct in groepjes geoefend en ervaren. Niet denken maar doen! Leren door te ervaren.

De cursus is voor iedereen, er is geen voorkennis nodig. De cursus wordt gegeven in 5 avonden en afgesloten met een certificaat. In de week voorafgaand aan elke cursusreeks is er een gratis informatieavond. De inhoud van de cursus Communicatie NLP komt overeen met basiscursussen van Anne Marie Maalderink Busch (Praktijk Maalderink Busch) en Esther Vos (Vos TC). Informatie over hun cursussen vindt je op de websites van Esther en Anne Marie

De kosten voor de cursus bedragen €350,00 voor particulieren. Betaalt jouw werkgever de cursus dan zijn de kosten €423,50 (€350,00 + 21%BTW)

De eerstvolgende cursus Communicatie NLP start:

Februari/Maart 2024 in Doetinchem

Op maandagavond 26 februari, 4, 11,18,15 maart 2024 wordt de basiscursus gehouden van 19:00 uur tot 22:00 uur in Cultuurbedrijf Amphion (voorheen De Gruitpoort), Hofstraat 2, 7001 CD Doetinchem.

De cursus wordt voorafgegaan door een vrijblijvende informatieavond op maandag 12 februari 2024. Deze avond start om 19:00 uur en duurt tot ongeveer 20:30 uur.

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe data? Stuur dan even een mail.