Erna Hiddink RNA Coaching

Mijn naam is Erna Hiddink en ik ben 47 jaar oud. Ik ben opgegroeid in de Achterhoek en woon in Hengelo (GLD).

Mijn bedrijf heet RNA coaching. RNA is een verbastering van mijn voornaam. Sommige van jullie zullen RNA ook kennen van de biologielessen op school.

RNA, is net als DNA, een molecuul waarin erfelijke eigenschappen zijn vastgelegd. Beide zijn essentieel voor alle bekende levensvormen. DNA zit vast in een celkern. RNA is een kopie van een klein stukje van het DNA en kan zich verplaatsen. RNA is dan ook de verbindingsmolecuul van DNA. RNA werkt als katalysator en intermediair voor DNA.

Net als RNA voor DNA kan ik als coach/trainer voor jou een katalysator zijn om andere keuzes en beslissingen te maken. Ik wil je hierin graag motiveren en inspireren zodat jij je doelen kan realiseren en jezelf verder kan ontwikkelen.

In mijn coaching en trainingen zet ik, net als RNA, in op verbinding. Goed contact en respect staan daarbij centraal. We gaan gezamenlijk aan de slag en zetten samen de focus. Daarbij heb ik het vertrouwen dat we samen net als RNA op reis kunnen gaan op weg naar jouw doel.

Vanuit mijn rol als coach help ik mensen doelen te bereiken, passies te (her)ontdekken en help ik om over blokkades heen te stappen. Uiteindelijk komen we samen tot acceptatie, verandering en actie.

In het voorjaar van 2011 ben ik gestart met diverse opleidingen op het gebied van communicatie en NLP. In december 2014 heb ik de coachopleiding afgerond. In januari 2015 heb ik mijn bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ik ben aangesloten bij de NOLOC  en geregistreerd loopbaanprofessional.

In diverse startersprogramma’s en traineeships voor young-professionals ben ik actief als coach, intervisiebegeleider of trainer op het vlak van Personele en Professionele ontwikkeling.

Ik verzorg basiscurssen communicatie met NLP en de 6daagse. Dit doe ik samen met Anne Marie Maalderink-Busch. We werken in de trainingen o.a. met NLP, TA, systemisch werken, DiSC, drijfveren, kernkwadrant en denkstijlen.

Naast mijn werkzaamheden voor RNA coaching werk ik als projectleider bij de overheid.

Ik hou ervan om samen te werken aan plannen en met elkaar te komen tot mooie resultaten. Een doel bereik je nooit alleen, maar altijd samen. Respectvol met elkaar omgaan vind ik erg belangrijk.

Een goede communicatie speelt in mijn werk een belangrijke rol. Luisteren, doorvragen en echt contact is essentieel om een project op een goede manier af te ronden.