Veel te onthouden en nog meer te doen. Je hoofd raakt vol met drukte en gedoe. Er kan niets meer bij.

Je vergeet dingen, je springt van de hak op de tak en soms staat je hoofd bijna op ontploffen. Ruimte voor jezelf of om te genieten is er niet. Altijd druk, to-do lijstjes, rennen, vliegen met als gevolg dat je dingen vergeet. Je voelt je chaotisch, haastig en mist plezier.

Hoog tijd voor rust, ruimte, overzicht en leuke dingen! Stop de drukte in je hoofd.

Jij kan dit bereiken in een originele en creatieve coachsessie.

Hoe werkt het?

Jij gaat je hoofd opruimen en opnieuw ordenen. Op jouw eigen unieke manier. Het opruimen van je hoofd gaat op dezelfde manier als het opruimen van je huis of de zolder, maar dan via je eigen interne beleving. Wat zit er allemaal in je hoofd? Waar ben jij zo druk mee? Wat bewaar jij allemaal en waar bewaar jij dat?

Heb je onvoldoende ruimte voor nieuwe plannen, een nieuwe klus op het werk, je studie of je schoolvakken? Verwijder wat weg kan zodat er ruimte komt voor de dingen die jij belangrijk vindt!

Met een opgeruimd hoofd kan je alles wat je hoort, ziet, en ervaart beter in je opnemen en daardoor makkelijker onthouden.

Het opruimen van je hoofd geeft rust, overzicht en ruimte. Heel handig voor volwassenen en kinderen.

En als we onderweg belemmerende overtuigingen, emoties of blokkades tegenkomen, neutraliseren we die ook! Wel zo prettig.

Wat kost het?

Het aantal coachsessies is afhankelijk van jouw vraag. Voor het beste resultaat ga ik uit van een gemiddeld aantal van 2 tot 3 sessies. Het tarief voor coaching is €85,- (incl. BTW) per sessie van een uur.

Meer informatie of een afspraak? Bel of mail!