Coaching kan op diverse vlakken resultaten opleveren. Dit is afhankelijk van jouw coachvraag.

Voor jezelf

Via coaching kun je jezelf verder ontwikkelen. De regie over je eigen leven nemen. Beter omgaan met je eigen emoties. Angst en onzekerheid aan de kant zetten. Omgaan met perfectionisme, controle of andere belemmerende overtuigingen. Het aanbrengen van focus, Inzicht in je kwaliteiten en valkuilen. Een positievere kijk op jezelf en je mogelijkheden verder ontwikkelen. Zelf de stappen zetten om te bereiken wat belangrijk voor je is.

Voor een ander

Via coaching kun je jouw relatie met anderen verbeteren en verdiepen. Je creëert meer begrip en respect voor de ander. Je krijgt inzicht in de effecten die jij op de ander hebt. Hoe je wezenlijk contact tussen jou en de ander kunt opbouwen.

In de opvoeding

Via coaching kun je jezelf bewust worden van de effecten van je taalgebruik op je kind. Een coachende stijl van opvoeden aanleren. Je richten op wat je wél wilt en het kind uitnodigen tot het zelf vinden van oplossingen. Vergroting van het zelfbewustzijn en zelfvertrouwen van je kind.

In je werk

Via coaching kun je leren duidelijker te benoemen wat je wilt. Inzicht krijgen in je drijfveren, communicatiestijl, talenten en ambities. Hierdoor kun je beter aansluiten bij je collega’s en klanten. Maar ook het beste uit je loopbaan halen door te weten waar jij energie van krijgt en persoonlijk leiderschap te ontwikkelen.

RNA coaching als jij niets verandert, verandert er niets