Introductieavond Basiscursus Communicatie Doetinchem 12 februari 2024

geplaatst in: Blog RNA coaching | 0

Wil jij anders omgaan met mensen of met bepaalde situaties? Bijvoorbeeld thuis of op je werk?

Denk aan grenzen stellen, loslaten, perfectionisme, pleasen, omgaan met irritatie en weerstand, veel denken, heel hard werken of veel zorgen voor anderen. Wil je opties en praktische handvatten om het anders te doen?

Dan is deze gratis introductieavond iets voor jou! Je bent van harte welkom op:

Maandag 12 februari om 19:00 uur in Cultuurbedrijf Amphion, Hofstraat 2, 7001 CD Doetinchem

In deze introductieavond ontdek je hoe je jouw communicatie kan verbeteren met technieken uit de NLP. Je leert hoe je NLP kan toepassen in jouw dagelijkse praktijk en hoe NLP je kan helpen om verandering te creëren.

Wil je na de introductieavond meer weten over Communicatie met NLP en het daadwerkelijke kunnen toepassen? Dat kan in de cursus Communicatie met NLP. Deze start twee weken later op maandagavond 26 februari en duurt vijf maandagavonden van 19:00 uur tot 22:00 uur.

Meer info vindt je onder het tabblad “cursus”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *