Workshop: Irritante ouders, lastig hè?

geplaatst in: Blog RNA coaching | 0

Irritante ouders, lastig hè? een uitdagende titel voor een workshop. Een workshop over hoe de communicatie tussen ouders en hun kinderen soms mis kan gaan. Irritatie op kan leveren bij ouders en kinderen.

Communicatie tussen ouders en pubers is in elk geval een onderwerp wat leeft bij de jongeren op Scholengemeenschap Marianum. In de week voor de herfstvakantie hebben Anne Marie Maalderink-Busch en ik 8 workshops verzorgd aan de onderbouwleerlingen van het Marianum in Groenlo en Lichtenvoorde. Onze workshop met de uitdagende titel “Irritante ouders, lastig hè?” zat 8x bomvol.

We hebben het in de workshop gehad over de negatieve kracht van waarom-vragen bij gedrag, het geven en ontvangen van feedback, telefoongebruik en dat het heel logisch is dat je soms niets hoort.

Meer weten?

Wil jij als ouder, leraar of verzorger ook meer weten over communicatie? Op maandagavond 13 november geven wij om 19:00 uur in De Huve, Grotestraat 52 in Eibergen een gratis informatieavond. Je bent van harte welkom.

Wil je nu al meer weten? Dan kun je Anne Marie of mij ook altijd even bellen of  mailen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *