Introductieavond communicatie met NLP op 13 november in Eibergen

geplaatst in: Blog RNA coaching | 0

introductieavond communiceren met NLP

 

Heb jij ook weleens bedacht dat je dingen anders wil gaan doen? Bijvoorbeeld thuis of op je werk?

Denk aan grenzen stellen, loslaten, perfectionisme, pleasen, omgaan met irritatie en weerstand, veel denken, heel hard werken, veel zorgen voor anderen. Is het tijd voor andere keuzes, nieuwe kansen of uitdagingen? Heb je behoefte aan een nieuwe impuls?

Dan is onze gratis introductieavond communicatie met NLP iets voor jou!

Je bent maandag 13 november om 19:00 uur van harte welkom in De Huve, Grotestraat 52 in Eibergen.

Wil je ontdekken hoe je NLP kan toepassen in jouw dagelijkse praktijk dan ben je bij ons aan het juiste adres.  Tijdens deze introductieavond kom je meer te weten over NLP, hoe NLP werkt, wat je ermee kunt en wat het jou kan opleveren. Je maakt kennis met de trainers, er is voldoende ruimte voor vragen.

Meer weten?

Wil je na de introductieavond communicatie met NLP meer weten over NLP en het daadwerkelijke kunnen toepassen? Dat kan. We verzorgen een korte cursus van 5 avonden op maandagavond 20 en 27 november, 4, 11 en 18 december in Zalencentrum de Huve, Grotestraat 52 in Eibergen. De training duurt van 19:00 tot 22:00 uur.

In de cursus leer je dat je andere keuzes hebt en hoe je anders kunt gaan kiezen. Je ontwikkelt andere manieren op doen en denken waardoor er snelle effecten van veranderingen ontstaan. We geven je praktische tools en inspiratie waar jij direct mee aan de slag kan. De cursus is geschikt voor iedereen en voorkennis is niet nodig.

Nog vragen?

Heb je interesse? Laat het ons weten! Heb je eerst nog wat vragen? Bel dan met Anne Marie Maalderink-Busch 06-13790716 of met mij. Je vraag mailen kan ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *