Introductieavond communicatie met NLP 8 maart in Deventer

geplaatst in: Blog RNA coaching | 0

RNA coaching wat is het effect van jouw communicatie?

Wil jij ook anders omgaan met situaties? Bijvoorbeeld thuis of op je werk?

Denk aan grenzen stellen, loslaten, perfectionisme, pleasen, omgaan met irritatie en weerstand, veel denken, heel hard werken, veel zorgen voor anderen. Wil je opties om het anders te doen of heb je behoefte aan een nieuwe impuls?

Dan is de gratis introductieavond communicatie met NLP iets voor jou!

Je bent van harte welkom op:

Donderdag 8 maart 2018 om 19:00 uur in Gemeenschapshuis de Kuip Bloemendalsweg 1B in Deventer (Colmschate)

In deze introductieavond ontdek je hoe je NLP kan toepassen in jouw dagelijkse praktijk. Je komt meer te weten over NLP, wat je ermee kunt en wat het jou kan opleveren. Ook is er voldoende ruimte voor vragen.

Meer weten?

Wil je na de introductieavond meer weten over NLP en het daadwerkelijke kunnen toepassen? Dat kan in de cursus Communicatie met NLP die wordt gehouden op donderdag 15 en 22 maart, 5, 12 en 19 april van 19:00 tot 22:00 uur.

Deze cursus is geschikt voor iedereen, want communicatie gaat ons allen aan. Je leert je dat je andere keuzes hebt en hoe je anders kunt gaan kiezen. Je ontwikkelt andere manieren op doen en denken waardoor er snelle effecten van veranderingen ontstaan. Je ontdekt jouw communicatiestijl en je leert die van anderen herkennen. We geven je praktische tools waar jij thuis en op je werk direct mee aan de slag kunt.

Nog vragen?

Heb je interesse? Laat het weten! Heb je eerst nog wat vragen? Bel dan met Erna Hiddink 06-22556134. Je vraag mailen kan ook: info@RNAcoaching.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *