2 daagse workshop beweging in organisaties met systemisch werk

geplaatst in: Blog RNA coaching | 0

Deze workshop is bedoeld voor directeuren, managers of leidinggevenden die via systemisch werk inzicht willen krijgen in de manier waarop hun organisatie of team werkt.

Wat is systemisch werk?

Vaak proberen we met afspraken, het vastleggen van processen of door het aanspreken van personen een oplossing te vinden voor een probleem, onduidelijkheid weg te nemen, groei te stimuleren of het bedrijf verder te ontwikkelen. Dit zijn oplossingen op de bovenstroom.

2 daagseDoor systemisch naar vraagstukken te kijken en systemische vragen te stellen ontdek je wat er zich afspeelt in de onderstroom van jouw bedrijf of team. Denk aan motivatie, commitment, cultuur of hoe mensen, teams of thema’s zich tot elkaar verhouden. Is er balans in geven en nemen? Is de rangorde duidelijk en wordt iedereen die bij het bedrijf of team hoort voldoende erkent? Vaak ligt in deze onderstroom de oplossing voor een duurzame verandering of verdere doorontwikkeling.

Wat leer je?

Je leert in deze 2 dagen om systemisch te kijken naar jouw bedrijf, systemische vragen te stellen aan je medewerkers om daarmee beweging te creëren in jouw organisatie. Je werkt met praktische modellen en technieken zodat je met systemische kennis zelf met de onderstroom in jouw bedrijf aan de slag kunt gaan.

Data en locatie

Bij minimaal 10 aanmeldingen worden er 2 data afgesproken voor eind 2018. De workshop wordt gehouden op een centrale locatie in de Achterhoek en is van 14:00 uur tot 21:00 uur.

Praktische informatie

Deze 2 daagse workshop wordt gegeven door Truus Ordelman (Havital) en Erna Hiddink (RNA coaching). De kosten voor deze tweedaagse workshop bedraagt €500,00 (incl BTW). Dit bedrag is inclusief diner, koffie en thee met wat lekkers. Het minimum aantal deelnemers is 10, het maximum is 15 personen.

Meedoen of meer weten?

Heb je interesse meldt je dan aan door een mail te sturen naar info@havital.nl of info@RNAcoaching.nl Heb je eerst nog wat vragen? Bel of mail dan met Truus Ordelman (06 57466300) of Erna Hiddink (06 22556134). Het is ook mogelijk om deze workshop in company te organiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *