31 mei NLP informatieavond in Ruurlo

geplaatst in: Blog RNA coaching | 0

 

Je kunt je problemen niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt. Technieken uit de NLP kunnen je helpen om anders te gaan denken of anders met situaties om te gaan en op een andere manier met je werk om te gaan.  Loop je vast en mis je net even die sprankeling of dat beetje inspiratie?

Kom dan eens naar de gratis informatieavond op woensdag 31 mei bij De Sprankel, Domineesteeg 12 in Ruurlo.  We starten om 19:00 uur en ontdek op een laagdrempelige of NLP iets voor jou of je team kan betekenen.

Deze avond verzorg ik samen met Anne Marie Maalderink Busch we vertellen je meer over NLP en delen onze ervaringen.

Wil je andere resultaten en effecten? Kies dan eens voor een andere aanpak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *